Als burger kunt u hier een aanvraag doen van de verlenging van een bestaand rijbewijs of de aanvraag van een nieuw rijbewijs. Indien u digitaal aanvraag doet zult u altijd nog even langs moeten komen bij de gemeente (op afspraak) om uw pasfoto aan te leveren en een handtekening te zetten. Neem uw huidige rijbewijs mee naar de afspraak.

Houd tijdens de digitale aanvraag er rekening mee dat u de volgende gegevens bij de hand heeft: - Legitimatie - Digitaal kopie van een aangifte (indien u aangifte van een gestolen rijbewijs wilt doen)

Introductie

Als burger kunt u hier een aanvraag doen van de verlenging van een bestaand rijbewijs of de aanvraag van een nieuw rijbewijs. Indien u digitaal aanvraag doet zult u altijd nog langs moeten komen bij de gemeente om uw pasfoto aan te leveren en een handtekening te zetten. Houd tijdens de digitale aanvraag er rekening mee dat u de volgende gegevens bij de hand heeft: - Inloggegevens van uw DigiD - Digitaal kopie van een aangifte (indien u aangifte van een gestolen rijbewijs wilt doen) - Middelen om digitaal te betalen.

Starten